Hemmottelevaa ja hoitavaa kauneudenhoitoa Porissa – laadukkaat tuotesarjat esittelyssä

Liikekulman Kauneushoitola Mirka Ahola käyttää kaikissa palveluvalikoiman hoidoissa vain luotettavia ja laadukkaita ammattituotesarjoja , jotka varmistavat loistavan lopputuloksen hoidollesi. Palvelemme sinua Porissa.

MERELLINEN KOSMETIIKKA KAUNEUDEN LÄHTEELLÄ

YLI 50 VUODEN KOKEMUKSELLA 

THALGO on saavuttanut aseman kiistattomana Merellisten voimavarojen tutkijana. Thalgo jatkaa taivaltaan löytääkseen edelleen uusia merellisiä aktiiviaineita, joiden avulla saavutetaan ennennäkemättömiä hoitotuloksia. Läheinen yhteistyö dermatologien sekä omien kemistien kanssa aikaansaa merellisten voimavarojen parhaan käytön ammattikosmetiikan saralla. THALGO on luonut useita patentoituja aktiiviaineyhdisteitä. Jokaisessa THALGO tuotteessa on runsas pitoisuus merellisen tehokkuuden konsentraattia, joka on valittu juuri kohdennetusti kuhunkin tuotteeseen.

Sitoutuminen luontoon

Merestä syntynyt THALGO sitoutuu vähentämään ekologista jalanjälkeään; jokaisessa tuotannon vaiheessa on tärkeää huomioida luonnon monimuotoisuutta ja ympäristöä.

Ota yhteyttä 

Thalgo – ihonhoidon ratkaisut

Osana jatkuvaa suorituskyvyn etsintää THALGO on luonut ihanteellisen ihonhoitomenetelmän, joka yhdistää eksklusiiviset ja erittäin kehittyneet levitystekniikat ja innovatiiviset teknologiat tehokkuuden lisäämiseksi.

Ainutlaatuinen asiakaslähtöisyys, Merellinen tervehdys, erityiset ja huolellisesti suunnitellut hoitorungot hierontoineen. Tavoitteenamme on pitkäkestoinen hoitotulos sekä se, että saamme tarjota jokaiselle naiselle ja miehelle ympäri maailman ainutlaatuisen kokemuksen taidoistamme.

Monimuotoinen ja kattava hoitovalikoima kasvoille ja vartalolle keskittyy selkeisiin ihonhoidon ratkaisuihin. Perushoidot kasvoille täydentyvät erikoishoidoilla ja aina edelleen THALGON Merellisen Anti – Age Teknologian avulla.

Vartalolle löytyy niin ihon perushoitoon tarkoitetut hoidot ja tuotteet kuin tehokkaat hoidot ja tuotteet vartalon kiinteyttämiseen. Sarjasta löytyy myös aurinkosuojatuotteet sekä ihokarvojen poiston jälkeen käytettävät hoitotuotteet.

Thalgo SPA

Aikojen alusta asti THALGO on saanut inspiraationsa valtameristä ja luonut tämän pohjalta premium-hoitonsa. Valtamerillä on voima rauhoittaa, ravita ja uudistaa kehoa ja mieltä. THALGO SPA kuljettaa sinut matkalle ajan ulkopuolelle, intensiiviseen ja herkulliseen tutkimusmatkaan maailman Valtamerille. Thalgo tarjoaa naisille ja miehille laadukkaat kotihoitotuotteet ihosi parhaaksi, kasvoille sekä vartalolle. Näiden lisäksi merelliset ravintolisät sekä orgaaniset teejuomat tukevat kotihoitoa sekä hoitojen vaikutusta.

Ota yhteyttä 

Reviderm-meikkisarja

Meikkisarjan suunnittelussa on ollut mukana kansainvälinen meikkitaiteilija Giovanni Fasiello, joka on toiminut päämeikkitaiteilijana useille kansainvälisille brändeille kuten Dolce & Gabbanalle ja Cartierille. Fasiellon ammattitaito, pettämätön värisilmä ja korkeaa laatua tavoitteleva kunnianhimo ovat kehittäneet tästä sarjasta niin ammattilaiselle kuin kotikäyttöönkin sopivan ja helppokäyttöisen.

Revidermin mineraalimeikeissä yhdistyvät sarjan älykäs ihonhoitofilosofia ja korkealaatuiset raaka-aineet, jotka tekevät meikkituotteista kevyitä, luonnollisia, puhtaita ja ihoa ravitsevia. Reviderm-meikkejä voi huoletta käyttää herkällekin iholle ja heti kosmeettisten hoitojen, kuten mikrohionnan ja mikroneulauksen jälkeen. Reviderm-meikkituotteet sisältävät mineraalipitoisen MicroMineral Complex -yhdisteen, joka sisältää kaliumsorbaattia, magnesiumsulfaattia, lysiiniä ja natriumkloridia sekä Diamond Dust - ainesosan, joka koostuu hienojakoisesta timanttijauheesta. Nämä kaksi Revidermin kehittämää mineraaliyhdistettä tuovat iholle luonnollisen hehkun. Meikit sisältävät lisäksi korkealaatuisia luonnollisia mineraaleja kuten titaniumoksidia, kaoliinia, piihappoa, mica-kiillettä, sinkki- ja rautaoksideja sekä maissitärkkelystä.

Reviderm Skincare Inspired Make-Up -meikkisarjaan kuuluvat kaikkitarvittavat tuotteet koko kasvojen ehostamiseen, pohjustustuotteista silmä- ja huulimeikkeihin. Sarjaa täydentävät korkealaatuiset ja kestävät Reviderm-meikkisiveltimet, jotka sopivat erinomaisesti niin kotikäyttöön kuin ammattimeikkaajillekin.

Medicalia Skincare

Yhdysvaltalainen Medicalia Clinical Skincare on ainutlaatuinen ihonhoitosarja, joka on kehitetty erityisesti ihotautilääkäreiden ja plastiikkakirurgien käyttöön, eri ihotyypeille ja erilaisten kasvojen ja vartalon ihon ongelmien hoitoon. Medicalia hyödyntää tehokkaimpia tunnettuja tieteellisiä menetelmiä, jotka mahdollistavat tarkoituksenmukaiset koostumukset ja poikkeuksellisen näkyvät tulokset.

Sarjan tuotteet kattavat myös monipuolisesti asiakkaan ihonhoidon tarpeet ennen ja jälkeen erilaisten esteettisten toimenpiteiden muun muassa arpien tasoittamiseen, mustelmien hoitoon, turvotuksen poistamiseen sekä ihon joustavuuden ja sävyn palautumiseen. Medicalian tuotteet nopeuttavat asiakkaan toipumista tukien näin parasta mahdollista lopputulosta. Tuotteet ovat käyneet läpi laajan kliinisen tutkimuksen, eivätkä ärsytä ihoa ja ovat allergiatestattuja sekä tuoksuttomia.

Ota yhteyttä 

JB Lashes

JB Cosmetics toi ensimmäisenä ripsienpidennykset Yhdysvaltojen markkinoille vuonna 2004. Suomessa JB:n tuotteita on saanut vuodesta 2009 lähtien. Ensiluokkaiset JB Lashes -ripset valmistetaan höyhenenkevyistä, erittäin kiiltävistä synteettisistä ripsikuiduista, jotka on tarkoitettu nimenomaan ripsipidennyksiin. JB Lashes -ripset ovat koostumukseltaan pehmeitä, runsaita ja taipuisia. JB Lashes -ripset ovat kestäviä sekä miellyttäviä käyttää.

JB Cosmetics valvoo erittäin tarkasti kaikkien tuotteidensa suunnittelua ja testausta. Kaikki JB Cosmeticisin tuotteet valmistetaan käsityönä. JB Cosmeticsilla on PETA Cruelty Free -sertifikaatti. Laaja valikoima kotihoitotuotteita auttaa säilyttämään ripsienpidennykset kauniina ja puhtaina myös huoltojen välillä.

Ota yhteyttä 

OPI

OPI on maailman kynsialan amerikkalainen huippumerkki ja tunnettu muun muassa laadukkaista lakoistaan jo 40 vuoden ajalta. Laadukkaiden kynsilakkojen lisäksi OPI on tuonut markkinoille manikyyri- ja pedikyyrimenetelmät sekä ProSpa tuotesarjan käsien ja jalkojen ihonhoitoon.

ProSpa-tuotesarjan pääraaka-aineita ovat cupuaçu-voi, valkoinen tee, peptiidit ja Avokado Lipid -yhdistelmä. Cupuaçu on Brasilian superhedelmä, jossa on yhdeksän olennaista rasvahappoa, jotka kosteuttavat ihoa (240 % enemmän kuin lanoliini). Hedelmän yhdeksän antioksidanttia suojaavat ihoa vapaiden radikaalien vaikutuksilta ja niasiini (B3) kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Valkoinen tee on superantioksidantti, joka suojaa ihoa vapaiden radikaalien vaikutuksilta. Se on kaksi kertaa tehokkaampi kuin vihreä tee ja sisältää aktiivisia yhdisteitä, jotka suojaavat ympäristön aiheuttamilta vaurioilta. Valkoinen tee myös estää kollageenin ja elastiinin vaurioita.

Salainen aineosamme – ihotautilääkärin asiantuntemus

Dermatologi, tohtori Zena Gabriel on ollut OPI-tiimin kanssa kehittämässä tätä ensimmäistä laatuaan olevaa sarjaa. Yhdistämällä hänen ihonhoitonsa sekä OPIn käsi- ja jalkahoidon asiantuntemuksen, on luotu erityisiä reseptejä, jotka antavat asiakkaille tuloksia ja miellyttäviä kokemuksia. "ProSpa tekee enemmän kuin vain tuoksuu hyvälle. Sen resepti ovat aineosat ja teknologia, joita on käytetty kasvojen ihonhoidossa. Näin on luotu tuotteet, jotka tuovat samat edut ja hyödyt käsille ja jaloille." Dr. Zena Gabriel

 

SÜDAcare

SÜDAcare-tuotevalikoima tarjoaa jalkahoidon asiantuntijana monipuolisen tuotevalikoiman jalkojen päivittäiseen hoitoon. Tuotteemme täyttävät korkeimmat laatustandardit, sillä käytämme laadukkaita aineosia saavuttaaksemme täydellisen lopputuloksen. Keskitymme ihoystävällisiin aineisiin sekä luonnollisiin aineosiin. Tuotteet on suunniteltu jalkahoitoihin sekä jalkojen erityisongelmiin.

Ota yhteyttä